Blogin motiivi

Miten kaikki alkoi

Blogin juuret juontavat noin neljän vuoden taakse, jolloin syntyi päätös hankkia kaveriporukalla vene. Tuolloin elettiin vielä talvea, mutta tulevat venemessut ohjasivat ajatukset nettiveneen selailuun kesken mukavan pubi-illan. Eikä aikaakaan, kun päätös oli tehty, että vene ostetaan. Oli enää kysymys mikä vene se tulisi olemaan. Pubi-illan jälkeisenä päivänä laahustettiin venemessuille krapulaisia aivoja hivelevät jäälatet kädessä. Muutaman kahvikupin jälkeen oltiin taas vauhdissa. Messuja kierrettiin osastolta toiselle, vertaillen vanhoja kokemuksia eri veneistä. Mielenkiintoisia antia messuilla kuitenkin olivat vintage moottoriveneet. Niissä vaan on sitä jotain. Niiden jälkeen oikeastaan kaikki messuilla olevat veneet tuntuvat kovin laimeilta alumiinin ja lasikuidun ristisiitoksilta. En pysty mitenkään kuvittelemaan maailmankaikkeuden äijintä äijää Steve McQueeniä Busterin sardiinipurkin tai Bellan muoviohjuksen puikkoihin. Vaikka näissä veneissä ei mitään vikaa olekaan, eivät ne olleet sitä, mitä me olimme hakemassa.

Venemessuilta emme löytäneet itsellemme salarakasta, joten oli palaaminen nettiveneen deitti-ilmoitusten selailuun. Eräänä sunnuntaina tuo tinder kuningatar osui silmiimme, kun olimme ensin käyneet yksillä epäonnistuneilla deiteillä erään amerikan kaunottaren kanssa, jonka ruotsalainen sydän oli kuitenkin liian epäilyttävä. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Saimme kuin saimmekin tuon tinder matchin kanssa sovittua deitit. Profiilin takaa paljastui todellinen  suomalais-japanilainen kaunokainen. Deiteillä käytiin nopealla koeajolla ja todettiin, että tämä se on!


Lopulta siis päädyimme vuonna -74 Suomessa käsinlaminoituun kaunokaiseen, joka oli varustettu pettämättömällä -87 vuoden japanilaisella tekniikanihmeellä, mistä ylinmääräiset tahdit oli jätetty pois.

Mihin seuraavaksi suunnataan?

Blogi seuraakin ylläolevan kaunokaisen ja sen miehistön seikkailuja, niin vedessä kuin kuivalla maalla. Suunta blogille rakentuu, aina sen hetkisten mielenkiinnon kohteiden mukaan. Ideana on myös jakaa tietoa nettiin,muille sitä etsiville, jos aiheesta ei muutoin oikein tietoa löydy. Otetaan siis kurssi kohti uusia seikkailuja ja uusia mielenkiinnon kohteita!


Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Seuraavat postaukset tulevatkin suuntaamaan esimerkiksi retkikeittimien, puukkojen ja viskien maailmaan. Kesäaikaan tulemme varmasti myös päivittelemään omia kokemuksia esimerkiksi eri saarilta, joissa veneellä tulee käytyä. Tuntuukin, että tällä venekaudella on jo löytynyt unohdettuja paikkoja, joilla on paljon potentiaalia. Tietoa saarista on kuitenkin ollut hyvin vaihtelevasti saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuotearvostelu Manker U11 & U21 - Veneilijän sekä retkeilijän taskulamput

Paras veneily sekä retkeilykausi Suomessa on valoisa sekä lämmin, mutta valitettavan lyhyt. Jos haluaa pidentää kautta, niin et...

INSTAGRAM FEED

@viviantheboat